Το piano restaurant Migomis είναι το πιο αγαπημένο σημείο για ντόπιους, διασημότητες και επισκέπτες, με βασικό του χαρακτηριστικό την καταπληκτική θέα στη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Κατασκευασμένο σε ένα ιστορικό κτίριο του 1890, το εστιατόριο βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού ακριβώς πάνω από την κοσμοπολίτικη πόλη του Αγίου Νικολάου.

 

Βασικά συστατικά για την επιτυχία τουs είναι η μελετημένη διαχρονική διακόσμηση, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση, η κορυφαία ποιότητα της διεθνής του κουζίνας και μια ατελείωτη λίστα από κρασιά από όλο τον κόσμο.

 

Ο βιρτουόζος πιανίστας συμπληρώνει την ατμόσφαιρα με μελωδίες από το διεθνές ρεπερτόριο σε καθημερινή βάση.

 

 

Ανοιχτό από τις αρχές Απριλίου έως τα τέλη Οκτωβρίου.

MIGOMIS

CAFE

Μια οικογενειακή ιστορία δεμένη με το άρωμα του καφέ που ξεκίνησε το 1952 από ένα αυθεντικό κλασικό καφενείο της εποχής, πέρασε με επιτυχία στη νέα της εποχή το 1984.

Έκτοτε συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς ως café αξιώσεων στην όμορφη πόλη του Αγίου Νικολάου.

 

Σύμμαχος στην αδιάλειπτη επιτυχημένη πορεία, η μοναδική τοποθεσία με πανοραμική θέα της λίμνης από τις μεγάλες τζαμαρίες, η ποιότητα των ροφημάτων και των εξαιρετικών γλυκών, η ήρεμη μουσική που συμπληρώνει το ρομαντικό σκηνικό και οποσδήποτε η προσεγμένη μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας ατμόσφαιρα που επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των πιστών θαμώνων του δημοφιλούς café.

 

 

Ανοιχτά όλο το χρόνο από τις 8 π.μ. έως τις 2 π.μ.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ MIGOMIS

Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 20

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΡΗΤΗ

+30 28410 24353

CAFE MIGOMIS

Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 24

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΡΗΤΗ

+30 28410 23904

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Migomis Logo
Migomis Logo